In november 2017 is de nieuwe bedrijfsruimte opgeleverd voor vleesverwerkingsbedrijf Hems in Oss. JVZ was hierbij als constructeur betrokken. Het vakblad Meat & Co besteedde er in de februari-editie aandacht aan.

Het nieuwe pand is gebouwd door Aan de Stegge Twello. “Begin 2016 gingen we om de tafel”, vertelt commercieel projectmanager Bas te Riele van het bouwbedrijf, dat de nieuwbouw turnkey heeft uitgewerkt met ondersteuning van Bessels Architekten & Ingenieurs en JVZ Raadgevend Ingenieursbureau. “Als eerste heb ik een flowschema gemaakt om voor mezelf inzichtelijk te krijgen wat er op beide locaties gebeurt en om antwoord te krijgen op de vragen: ‘Hoe willen ze gaan werken?’ en ‘Hoe kunnen we dat opzetten in het perceel?’. Daarbij moest rekening worden gehouden met de ingaande en uitgaande logistiek en de eisen die aan de hygiëne worden gesteld. Half april 2016 hebben we de samenwerkingsovereenkomst gesloten.” De nieuwbouw is eind 2017 opgeleverd.

Lees hier het volledige artikel op de site van Meat & Co

Gerelateerde projecten

Nieuwbouw voor Hems in Oss

Oss