Toe aan een nieuwe uitdaging? JVZ Nijmegen zoekt een constructeur

  • Datum 24 april 2018
Toe aan een nieuwe uitdaging? JVZ Nijmegen zoekt een constructeur

JVZ Ingenieurs zoekt een constructeur op minimaal hbo-niveau voor de vestiging in Nijmegen. Ben jij hbo’er of tu’er, heb je bij voorkeur enige ervaring en … heb je zin in een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan bij ons. Heb je vragen over deze functie? Bel Harry Zwiers, 0570-629100 of neem contact op met Ivo van den Bosch, 024-373422. Zij beantwoorden ze graag.

Bij JVZ Ingenieurs werken creatieve techneuten die met veel plezier in zelfsturende teams constructieve oplossingen bedenken voor onze opdrachtgevers. Dit doen we vanuit twee vestigingen, Deventer en Nijmegen, met een team van circa 30 medewerkers.

De kwaliteit van onze adviezen en constructies wordt bewaakt m.b.v. de gecertificeerde JVZ Code. Hierin speelt het vierogenprincipe een belangrijke rol.

Op onze website staan voor je beeldvorming projecten waaraan we meewerk(t)en.

JVZ Ingenieurs biedt de constructeur:

  • een prettige, inspirerende en uitdagende werkomgeving;
  • zelfstandig werkende teams met junior- en ervaren constructeurs, projectleiders en REVIT-modelleurs;
  • mogelijkheden om je kennis te vergroten door het volgen van vakstudies en seminars volgens het JVZ Opleidingsplan;
  • mogelijkheden om je ervaringen te delen in ons kennisoverleg;
  • een open cultuur van overleg, kennis delen, helpen en vragen.

Vakkennis is de pijler onder ons bestaan, maar vakkennis alleen is niet genoeg. Onze medewerkers willen hun kennis delen, willen zich verbeteren, en kunnen met kritiek omgaan. Hierop selecteren wij onze medewerkers, en investeren in ontwikkeling en samenwerking.

JVZ Ingenieurs ondersteunt het constructeursregister en financiert en stimuleert medewerkers zich te laten certificeren als Register Constructeur of Ontwerper.

Solliciteren

Ben jij die hbo’er of tu’er en heb je zin in deze nieuwe uitdaging, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je sollicitatiebrief met CV kun je mailen naar jvz@jvz.nl.

Heb je vragen over de functie?

Bel Harry Zwiers (0570-629100) of neem contact op met Ivo van den Bosch (024-373422).