Op bedrijventerrein Spoorlanden in IJsselmuiden realiseert van Marle ‘Uitgekookt’.  Van Marle Uitgekookt is een maaltijdenproducent en cateraar waar maaltijden, evenementen en catering wordt samengebracht.

Van Marle Uitgekookt voldoet met het nieuwe gebouw aan alle strenge eisen van voedselveiligheid. De logistiek krijgt een optimale routine, van het binnenkomen tot het uitleveren van de producten. Er wordt een high care keuken gerealiseerd met een centrale cockpit, waaruit bezoekers alle activiteiten in de keukens kunnen volgen.

Het nieuwe bedrijf bevat +/- 5000 m2 en is meer dan 9 meter hoog. Er wordt een vriescel en een laadkuil met docks gerealiseerd, deze laadkuil bevind zich naast het gebouw.  Langs de dakranden bij de laadkuil bevinden zich vakwerkliggers die zo ontworpen zijn dat grote een overspanning mogelijk is. Op het dak is rekening gehouden met het plaatsen van zonnepanelen. Het dak heeft een geschoorde staalconstructie met stalen dakplaten. De verdiepingsvloeren bestaan uit kanaalplaatvloeren welke voorzien zijn van een druklaag. De begane grondvloer is een onderheide betonvloer op prefab betonnen palen.

 

Nieuwbouw Uitgekookt te IJsselmuiden 0
Nieuwbouw Uitgekookt te IJsselmuiden 1

Gerelateerd nieuws