Loods5 blijft maar groeien, en gaat ook een vestiging openen in Duiven. Dit is de vijfde locatie voor Loods5. Op bedrijventerrein Centerpoort – Nieuwgraaf zal de woonwinkel komen. In totaal zijn er 3 bouwlagen, op de begane grond zijn er parkeermogelijkheden en is er opslagruimte. Op de twee verdiepingsvloeren zal de woonwinkel toegankelijk zijn voor bezoekers. Op 19.500 m2 is er winkelruimte, met daaronder ruimte voor 500 parkeerplaatsen.

Het gebouw wordt gefundeerd op palen, er is wegens de heitrillingen en overgangsgebieden gekozen voor vibropalen. De hoofddraagconstructie bestaat uit een geschoorde staalconstructie. Zowel de dakvloer als de verdiepingsvloer bestaat uit een kanaalplaatvloer opgelegd op geïntegreerde stalen balken. In het gebouw worden 2 volledige dilataties aangebracht waardoor 3 separate bouwdelen ontstaan.

In januari 2019 is er gestart met de sloop van de bestaande bebouwing, inmiddels is de eerste paal geslagen. Naar verwachting zal eind 2019 de deuren van Loods5 Duiven openen.