Bakkerij Jeurgens

  • Opdrachtgever Jeurgens
  • Architect Bessels architecten & ingenieurs
  • Aannemer Bouwbedrijf van de Ven
  • Plaats Beek en Donk

De nieuwbouw van de bakkerij voor Jeurgens bestaat uit een bedrijfshal met aan de voorzijde een kantoorvleugel.

Het gebouw bestaat uit verschillende brandcompartimenten. De kantoorvleugel is een afzonderlijk brandcompartiment ten opzichte van de hal. Ook zijn de productiehal en de expeditiehal een afzonderlijk brandcompartiment.

De kantoorvleugel kraagt op de verdieping 2700mm uit, deze uitkraging wordt middels kanaalplaten gerealiseerd.
Ten behoeve van de stabiliteit van de kantoorvleugel zijn twee portalen in het gebouw geplaatst aangezien er geen windverbanden in de hal geplaatst konden worden vanwege de ovenlijnen.

Expertises BedrijfsruimtenFood

Gerelateerde projecten

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Klaas Puul

Volendam