Drie nieuwe medewerkers van start bij JVZ Deventer

  • Datum 19 december 2017
Drie nieuwe medewerkers van start bij JVZ Deventer

De afgelopen periode zijn drie nieuwe medewerkers bij JVZ in Deventer in dienst getreden. We stellen secretaresse Saskia Hendriks en constructeurs Rick van der Beek (onder) en Ronald Bisschop (rechts) graag aan u voor.

Rick van der Beek (links)

Rick van der Beek (1996) is junior constructeur bij JVZ in Deventer. Op de havo was hij altijd goed in de vakken wiskunde en natuurkunde en “hier wilde ik dan ook wat mee doen”, vertelt hij.

Hij volgde HBO Bouwkunde in Zwolle en ging voorjaar 2016 aan de slag als stagiair op de locatie in Deventer. Na afronding van de opleiding, is Rick in dienst getreden bij JVZ.

Momenteel houdt Rick zich vooral bezig met de inspectie van galerijflats (CUR248).  Daarnaast werkt hij mee aan het construeren van bedrijfsgebouwen, waaronder De Botterweg in Zwolle en  KEJE in Dronten.

In zijn vrije tijd voetbalt hij graag.

Saskia Hendriks

Saskia Hendriks (1996) werkt sinds eind november bij JVZ Ingenieurs in Deventer. Samen met Ruth Vijge beheert ze het secretariaat en beantwoordt zij de telefoon voor beide vestigingen.

In 2015 rondde ze de opleiding tot directiesecretaresse af aan het regionale opleidingscentrum Aventus in Apeldoorn. Na de opleiding ging Saskia werken bij een tandartspraktijk.

Saskia is een echte regeltante en houdt ervan om alles tot in de puntjes te regelen. In haar vrije tijd gaat Saskia graag stappen, winkelen en “klets ik graag bij met vrienden en familie”, vertelt ze.

Ronald Bisschop (rechts)

Ronald Bisschop (1986) is 1 december als constructeur bij JVZ in Deventer in dienst getreden. Hij haalde in 2010 zijn bachelor Bouwkunde in Eindhoven, waarna hij in 2014 zijn master ‘Structural Design’ aan de TU in Eindhoven afrondde.

Daarna werkte hij tweeënhalf jaar in Oss en een ‘oriënterend’ jaar in Nijkerk. Op zoek naar meer diversiteit in constructieve werkzaamheden en dichterbij zijn roots, maakte hij de overstap naar JVZ in Deventer.

Momenteel werkt hij vooral aan constructies voor bedrijfsgebouwen met focus op voornamelijk staalwerk in hoofddraagconstructie en detaillering.

In zijn vrije tijd turnt Ronald en “nu ik weer in Deventer woon ga ik mijn oude skateboard eens afstoffen en uitproberen bij Skatepark Burnside. Hier om de hoek.”