Nieuwe collega Jordy de la Combé gestart in Deventer

  • Datum 28 maart 2016
Nieuwe collega Jordy de la Combé gestart in Deventer

Maart 2016 – Half februari rondde Jordy de La Combé (23) de opleiding Bouwkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen af. Vrijwel direct kon hij aan het werk als tekenaar/constructeur bij JVZ in Deventer.

Jordy over zijn opleiding


In het tweede jaar heb ik zonder twijfel gekozen voor de richting constructief ontwerpen. Tijdens de studie heb ik ook een minor over aardbevingen en aardbevingsbestendig bouwen gevolgd. Ook mijn afstudeerproject was gerelateerd aan aardbevingen, namelijk het versterken van rijtjeswoningen met staalframebouw.

Aan welke projecten werk je?


Bij JVZ werk ik aan veel verschillende projecten in de woning- en utiliteitsbouw van zowel nieuw- als verbouw. Als tekenaar/constructeur heb ik veel diversiteit in het werk en heb ik mogelijkheden genoeg om mijn kennisniveau te vergroten.

Eén van de projecten, waaraan ik werk, is de nieuwbouw van het distributiecentrum voor Sandd in Zwolle. Hiervoor heb ik o.a. de vloerwapening berekend en getekend in Revit.

Dichtbij JVZ


Sinds kort woon ik in Deventer, waar ik me al snel thuis voel! Nu ik de dichtstbijzijnde JVZ’er in Deventer ben, heb ik genoeg tijd voor mijn hobby’s zoals voetbal en gitaar spelen.