JVZ Nijmegen zoekt constructief Revit-modelleur

  • Datum 07 oktober 2019
JVZ Nijmegen zoekt constructief Revit-modelleur

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een constructief Revit-modelleur voor onze vestiging in Nijmegen.

De functie:

Voor elke project wordt een projectteam samengesteld waarin projectleider, constructeur en modelleur intensief samenwerken. Binnen het team wordt een constructief ontwerp vervaardigd, in nauw overleg met opdrachtgever en architect, en uitgewerkt tot een evenwichtig plan dat uitgevoerd kan worden. Elke projectteam werkt in dezelfde ruimte zodat de lijnen kort blijven en geen informatie verloren gaat. De modelleur werkt de plannen uit tot een Revit constructiemodel en genereert hieruit alle nodige tekeningen.

De profielen:

Je vindt het prettig om in een team samen te werken. Je hebt liefst meerdere jaren ervaring tekenaar MBO+ met Revit. Wij bieden een doelgerichte begeleiding om je verder te ontwikkelen in de praktijk en door middel van interne en externe scholing. Spreekt dit je aan dan nodigen wij je uit te solliciteren.

De organisatie:

Met ongeveer 30 medewerkers, behoort JVZ tot de middelgrote ingenieursbureaus in haar sector. De vestigingen Deventer en Nijmegen werken nauw samen. In het modelleurs– en kennisoverleg wordt technische en organisatorische informatie uitgewisseld, met het doel het gezamenlijke kennis en ervaringsniveau op een steeds hoger peil te brengen. JVZ loopt voorop bij innovatieve ontwikkelingen als 3D modelleren.

Solliciteren kunt u door een brief met CV te mailen naar: jvz@jvz.nl