JVZ Nijmegen verwelkomt nieuwe collega’s

  • Datum 12 november 2015
JVZ Nijmegen verwelkomt nieuwe collega’s

Ivo van den Bosch

November 2015 – Ivo van den Bosch werkt sinds een aantal maanden als projectleider bij JVZ in Nijmegen. Eerder dit jaar trad Wenneke Zwiers al in dienst bij de Nijmeegse vestiging in de functie van Revit-modelleur en constructeur. Ivo stelt zich voor.

Projectleider Ivo van den Bosch:

“Ik heb inmiddels ruim achttien jaar ervaring opgebouwd bij diverse ingenieursbureaus. Gestart bij Kessel & Janssen ingenieurs, werkte ik de laatste drie jaar in de functie van bedrijfsleider/senior constructeur. Hierna ben ik overgestapt naar Bartels als projectleider waar ik zes jaar heb gewerkt, onder andere met JVZ-collega René van Brandenburg. Na een uitstap in 2014 naar technisch specialist Liandon als civiel engineer/functioneel leidinggevende bij Ontwerp & Constructie voor de businessunit Verbindingen, benaderde Harry Zwiers mij voor een baan bij JVZ (een voor mij al bekend ingenieursbureau). Ik hoefde niet lang te twijfelen. Mijn hart ligt toch echt bij de constructieve advisering in de breedste zin van het woord. Ik ben dan ook vol enthousiasme in juni begonnen bij JVZ Ingenieurs in Nijmegen.

Met wat voor projecten heb je je beziggehouden?

Ivo: “In het verleden ben ik onder andere als projectleider betrokken geweest bij Nimbus (de hoogste woontoren van Nijmegen), een grote brede school in Delft en veel woning- en utiliteitsbouwprojecten in deze regio. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd en kijk ik bij een project altijd verder dan mijn eigen vakgebied en probeer mijn bijdrage te leveren aan de diverse disciplines die betrokken zijn bij mijn projecten.”

Aan welke projecten werk je nu?

“Momenteel werk ik onder andere aan drie appartementencomplexen in Wijchen, een coldstore in het westen van het land en ondersteun ik elektriciteitstransporteur Tennet bij de engineering van de Wintrackmasten in de Randstad. Genoeg variatie dus!”

En in je vrije tijd?

“Dan tennis ik en in de winter zoek ik heel graag de besneeuwde bergtoppen op om te gaan snowboarden.”