JVZ Deventer zoekt een projectleider

  • Datum 24 april 2018
JVZ Deventer zoekt een projectleider

Ben jij tu’er of hbo’er en heb je inmiddels een aantal jaren ervaring opgedaan als constructeur? Als projectleider en constructief ontwerper bij JVZ Ingenieurs in Deventer bieden we je een mooie nieuwe uitdaging! Je kunt direct solliciteren of bel directeur Harry Zwiers als je meer wilt weten over de functie, 0570-629100.

Als projectleider en constructief ontwerper geef je leiding aan een team van constructeurs en modelleurs. Een project begint met het maken van een constructief ontwerp. Hierover onderhoud je veelvuldig contacten met onze opdrachtgevers en andere betrokkenen, waarbij proactief meedenken en je constructieve adviezen een belangrijke bijdrage leveren. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten binnen je eigen projecten. Als projectleider bewaak je niet alleen de capaciteit, voortgang en planning, maar ben je ook financieel verantwoordelijk voor een goed eindresultaat; een kwalitatief hoogwaardige constructie binnen budget.

Over JVZ Ingenieurs – Natuurlijk maatwerk in bouwconstructies

Bij JVZ Ingenieurs werken creatieve techneuten die met veel plezier in zelfsturende teams constructieve oplossingen bedenken voor onze opdrachtgevers. Dit doen we vanuit twee vestigingen, Deventer en Nijmegen, met een team van circa 30 medewerkers.

De kwaliteit van onze adviezen en constructies wordt bewaakt m.b.v. de gecertificeerde JVZ Code. Hierin speelt het vierogenprincipe een belangrijke rol.

Op onze website staan voor je beeldvorming projecten waaraan we meewerk(t)en.

JVZ Ingenieurs biedt:

  • een prettige, inspirerende en uitdagende werkomgeving;
  • zelfstandig werkende teams met junior- en ervaren constructeurs, projectleiders en REVIT-modelleurs;
  • mogelijkheden om je kennis te vergroten door het volgen van vakstudies en seminars volgens het JVZ Opleidingsplan;
  • mogelijkheden om je ervaringen te delen in ons kennisoverleg;
  • een open cultuur van overleg, kennis delen, helpen en vragen.

Vakkennis is de pijler onder ons bestaan, maar vakkennis alleen is niet genoeg. Onze medewerkers willen hun kennis delen, willen zich verbeteren en kunnen met kritiek omgaan. Hierop selecteren wij nieuwe medewerkers en investeren we in hun ontwikkeling.

JVZ Ingenieurs ondersteunt het constructeursregister en financiert en stimuleert medewerkers zich te laten certificeren als Register Constructeur of Ontwerper.

Vragen over de functie?

Directeur Harry Zwiers, 0570-629100, beantwoordt graag je vragen over de vacature.

Solliciteren?

Ben jij die hbo’er of tu’er en heb je zin in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je brief met cv per mail sturen naar jvz@jvz.nl o.v.v. vacature projectleider.