JVZ Deventer zoekt een projectleider/constructief ontwerper

  • Datum 06 november 2018
JVZ Deventer zoekt een projectleider/constructief ontwerper

Ben je constructeur met hbo- of wo-diploma civiele techniek of bouwkunde? En werk je al een paar jaar als projectleider/constructief ontwerper? Dan is dit een mooie kans voor jou omdat wij een vacature hebben voor een constructeur / projectleider! Wij zijn JVZ Ingenieurs in Deventer en zoeken een projectleider / constructeur die zelfstandig projecten van het begin tot eind begeleidt en daarbij gedegen constructief advies geeft. Wil jij ook aan deze projecten werken? Reageer dan op deze vacature en krijg je droombaan!

Solliciteer direct

De functie

Als projectleider en constructief ontwerper geef je leiding aan een team van constructeurs en modelleurs. Een project begint met het maken van een constructief ontwerp. Hierover heb je als projectleider voortdurend contact met onze opdrachtgevers. Jij denkt als constructeur proactief mee en levert met je constructieve adviezen een belangrijke bijdrage aan het ontwerp. Als projectleider bewaak je niet alleen de capaciteit, voortgang, planning en het budget, maar ben je ook als constructeur verantwoordelijk voor een goed eindresultaat: een kwalitatief hoogwaardige constructie.

Over JVZ IngenieursNatuurlijk maatwerk in bouwconstructies
Bij JVZ werken creatieve ingenieurs die met veel plezier constructieve oplossingen bedenken voor onze opdrachtgevers. Dit doen we vanuit twee vestigingen, Deventer en Nijmegen, met een team van circa 30 medewerkers, waaronder projectleiders. Omdat de wensen van opdrachtgevers verschillend zijn, zijn al onze projecten maatwerk.

We staan bekend om ons grondig advies, betrouwbare afspraken en bovenal vanwege onze hoogwaardige en duurzame constructies.
De kwaliteit van onze adviezen en bouwconstructies wordt bewaakt met behulp van de gecertificeerde JVZ Code. Hierin speelt het vierogenprincipe een belangrijke rol. Kwaliteit is voor ons niet de bonus, maar uitgangspunt van ons werk.

Bekijk onze beeldbepalende projecten .

Dit bieden we jou

Word jij blij van:

  • een informele, inspirerende en uitdagende werkomgeving;
  • een zeer zelfstandige functie binnen een team met junior en ervaren constructeurs, en Revit-modelleurs;
  • mogelijkheden om je kennis te vergroten door het volgen van vakstudies en seminars;
  • mogelijkheden om je ervaringen te delen in ons kennisoverleg;
  • een open cultuur van overleg, kennis delen, helpen en vragen.

Reageer dan op deze vacature!

Vakkennis is de pijler van JVZ en dus van jouw advisering. Voor jou is vakkennis alleen niet genoeg want jij wilt je kennis delen en je verbeteren en ontvangt graag feedback om zo samen met je collega’s beter te worden. Past deze visie bij jou? Reageer dan op deze vacature.

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling!

JVZ Ingenieurs ondersteunt het constructeursregister en stimuleert medewerkers zich te certificeren als Register Constructeur of Ontwerper.

Vragen over de functie?
Diana Katuin van YACHT  beantwoordt graag je vragen over de vacature.

Solliciteren
Ben jij de projectleider / constructeur  die we zoeken en durf je de uitdaging aan? Stuur dan je brief met cv naar diana.katuin@yacht.nl