JVZ Deventer is op zoek naar een ervaren constructeur

  • Datum 07 oktober 2019
JVZ Deventer is op zoek naar een ervaren constructeur

Vanwege een toenemende omzetgroei heeft het team van JVZ Deventer dringend versterking nodig van een constructeur op minimaal hbo-niveau. Ben jij die hbo’er of TU’er, heb je bij voorkeur enige ervaring en … heb je zin in een volgende stap in je carrière, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Bij JVZ Ingenieurs werken creatieve techneuten die erg veel plezier hebben in het samen bedenken van constructieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij werken in zelfsturende teams aan een grote verscheidenheid van projecten voor diverse opdrachtgevers door geheel Nederland. JVZ heeft vestigingen in Deventer en Nijmegen.

De kwaliteit van onze adviezen en producties wordt bewaakt met behulp van de gecertificeerde JVZ Code waarin het vierogenprincipe een cruciale rol speelt.

JVZ Ingenieurs biedt:

  • een prettige, inspirerende en uitdagende werkomgeving;
  • zelfstandig werkende teams met junior- en ervaren constructeurs, projectleiders en Revit-modelleurs;
  • mogelijkheden om je kennis te vergroten door het volgen van vakstudies en seminars volgens het JVZ Opleidingsplan;
  • mogelijkheden om je ervaringen te delen in ons kennisoverleg;
  • een open cultuur van overleg, kennis delen, helpen en vragen.

Vakkennis is de pijler onder ons bestaan, maar vakkennis alleen is niet genoeg. Onze medewerkers willen hun kennis delen, willen zich verbeteren, en kunnen met kritiek omgaan. Hierop selecteren wij onze medewerkers, en investeren in ontwikkeling en samenwerking.

JVZ ondersteunt het constructeursregister en financiert en stimuleert haar medewerkers zich te laten certificeren als Register Constructeur of Ontwerper.

Solliciteren

Ben jij die hbo’er of TU’er en heb je zin in een volgende stap in je carrière, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Je sollicitatie met CV kun je mailen naar jvz@jvz.nl