Jurre aan het woord over zijn stageperiode bij JVZ

  • Datum 14 januari 2021
Jurre aan het woord over zijn stageperiode bij JVZ
Projectleden

Van 24 augustus 2020 t/m 15 januari 2021 is Jurre werkzaam geweest binnen JVZ met als functie stagiair. Hij vertelt over zijn stageperiode bij JVZ: ‘Tijdens mijn stage ben ik voornamelijk bezig geweest met het modelleren in Revit. Ik merk dat ik beter ben geworden in het gebruiken van het programma. Ook is mij veel bijgeleerd over meerdere aspecten die te maken hebben met constructie.’

‘Helaas is de stage, door corona, anders verlopen dan ik van tevoren had verwacht. Ondanks dat heb ik het erg naar mijn zin gehad bij JVZ. Ik ben goed geholpen door mijn collega’s en heb gemerkt dat je met een vraag altijd wel bij iemand terecht kan.’

Jurre is ambitieus en wilt graag naar de HAN om verder te studeren. We wensen je veel succes tijdens je studie, en wellicht tot in de toekomst.